Bullet journal ideeën voor niet creatievelingen

Bullet Journal Ideeën Voor Niet Creatievelingen

Je wilt graag een bullet journal gebruiken, maar zonder flink uit te pakken. Misschien vind je decoreren niet leuk, wil je er niet zoveel geld aan uitgeven of vind je dat je tot de niet creatievelingen behoort. In deze blogpost geef ik je 9 voorbeelden van eenvoudige, maar handige spreads.

Betekenis Persoonlijke Productiviteit

Wat Betekent Persoonlijke Productiviteit

Wat is de betekenis van persoonlijke productiviteit en waarom is dit zo belangrijk? Wat heb je eraan in het dagelijks leven? Laten we eerst eens kijken wat productiviteit nu eigenlijk inhoud. Het is naar mijn mening nogal een vaag begrip.

Waarom een bullet journal niet werkt

3 Redenen Waarom Een Bullet Journal Niet Werkt

Het gebruik van een bullet journal kan heel veel goeds brengen en toch is er een flinke groep mensen die hebben geprobeerd een bullet journal te gebruiken, maar waarbij het niet werkt. Een bullet journal is een krachtig hulpmiddel voor allerlei disciplines, tenzij het verstandig wordt gebruikt.

Hoe een bullet journal mijn leven veranderde na een burn-out

Bullet Journal Inspiratie Na Een Burn-out

Herstellende van een zware burn-out, ging ik op zoek naar manieren die mij zouden helpen weer een zo normaal mogelijk leven te leiden. Hoe een bullet journal hieraan bijdroeg en mijn leven veranderde, lees je in dit artikel. Ik ben geen arts en dit artikel is gebaseerd op mijn ervaring. Raadpleeg een arts bij klachten en/of symptomen.

Hoe je makkelijk een fout kunt herstellen in je bullet journal

Een Fout Herstellen In Je Bullet Journal

Als je een bullet journal of planner gebruikt, heb je fouten gemaakt. Dat kan haast niet anders. Een schrijffout, een verkeerde indeling, een te ver doorgetrokken lijn van een kader. We kennen het allemaal. En als jij een beetje bent zoals ik, baal je toch van zo’n fout.

Stappenplan in je bullet journal naar een opgeruimde digitale omgeving

Digitale Rommel Opruimen

Digitale rommel, daar hebben we allemaal last van. Heb je meer dan 10, 100 of 1000 e-mails / whatsappjes in je inbox, uch duizend foto’s op je telefoon, bookmarks in je browser waar je nooit naar kijkt … dit is een artikel voor jou.

Bullet Journal Future Log Blog

Bullet Journal Future Log

De eerste pagina’s van een bullet journal, worden vaak gebruikt voor een future log. Hierdoor kun je in één oogopslag zien wat je gedurende het jaar aan afspraken of notities hebt staan. Een future log is een belangrijk overzicht om op te nemen in je bullet journal.

Productiviteit Verhogen Door Je Bullet Journal Te Gebruiken

Productiviteit Verhogen Met Je Bullet Journal

Voor beelddenkers zegt een icoontje meer dan 100 woorden. Het productivity level board combineert iconen met activiteiten die je hebt gedaan. Het brengt in kaart waar je jouw tijd aan hebt besteed. Het tegenovergestelde van een habit tracker waarin je bijhoudt wat je moet doen.

Verbeter je handschrift in 10 minuten per dag

3 Tips Om Je Handschrift Te Verbeteren

Laat ik beginnen met te verduidelijken dat dit geen kalligrafie of handlettering blogpost is, maar het gaat over hoe ik op een simpele manier mijn dagelijkse handschrift verbeter. Misschien wil jij ook je handschrift verbeteren, maar raak je overweldigd door de prachtige scripts die je om je heen ziet.

Drie don'ts voor je bullet journal

3 Don’ts Voor Je Bullet Journal

Wanneer je online gaat kijken op Instagram etc. kom je van alles tegen wat heel overdonderend kan zijn. Dat is niet de essentie van een bullet journal. Het moet een boekje zijn dat effectief en efficiënt voor jou werkt. 3 don’t tips voor het werken met een bullet journal.

nl_NLNL