Nederlands Bullet Journal Planner Blog Wie Is Beautifulgreymouse
Weekly spread bullet journal dog theme - planner stencil hondenthema

Bujo Weekly Hondenthema

Gepost 25 april 2019 door Esther

Deze week is mijn bujo weekly in een hondenthema. Ik ben opgegroeid met honden, hoewel ik er nu geen heb. Je kunt me nu een beetje zien als een crazy cat lady, het staat zelfs op mijn etui 😀

Als ik door mijn bullet journals blader van de afgelopen 2 jaar, zijn er maximaal 3 weken hetzelfde. Telkens ben ik op zoek naar wat anders. Niet omdat een spread niet werkt, maar omdat ik lekker wil tekenen, uitvogelen, nieuwe dingen leren.

Voor deze spread heb ik een planner stencil ontworpen. Dat maakt het opstellen van mijn week makkelijker en leuk. De ene keer gebruik ik de hondenkoppen de andere keer het hondenhok of de brandkraan. Zo kan ik telkens van verschillende stencil onderdelen gebruiken en toch met een ander ontwerp komen. Gemak dient de mens nietwaar.

Soms heb ik helemaal geen zin in opsmuk en houd ik het heel simpel, bijna minimalistisch kun je wel zeggen. Hou je ook van minimalistisch? Ik heb een paar toffe lay-outs verzameld op mijn Pinterest board. Check ze hier. Je kunt een eerder geschreven artikel over planner stress hier lezen.

Ben jij iemand die regelmatig de opmaak van de planner verandert of houd je het graag bij hetzelfde? Het is altijd leuk om nieuwe ideeën op te doen, dus ik zie graag jouw weekly spread! Tag me in je Insta post, zodat ik het kan zien. Cool! @beautifulgreymouse.

Esther Verdonk journaling enthusiast productivity specialist but also a working mom who knows not everything goes like planned

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL