Nederlands Bullet Journal Planner Blog Wie Is Beautifulgreymouse

De Laatste Post In De Serie Over Wetenschappelijke Feiten En Productiviteit

Gepost 30 april 2018 door Esther

We zijn alweer aanbeland bij de derde en tevens laatste post in deze serie over wetenschappelijk bewezen feiten over productiviteit.

De eerste 6 wetenschappelijke feiten zijn beschreven in de posts: “Wist je dat een kitten je productiviteit bevordert” en “Wetenschap en productiviteit, het wordt alleen maar leuker”. Ik beloof je dat deze laatste 3 feiten helemaal niet moeilijk zijn om in te voeren. Net als de vorige 6, maken ze dingen gedaan krijgen leuker.

Daar gaan we.

Napping increases your productivity. Ain't that awesome?!

 

#7 Dutten

Je bent meer productief wanneer je regelmatig een dutje doet. Onderzoek wijst uit dat dat een dutje je brein reset en dat heeft een positieve invloed op je productiviteit. Welterusten 🙂

Taking a break is good for your productivity

 

#8 Neem pauze

Wanneer je werkt en regelmatig pauze neemt, krijg je uiteindelijk meer voor elkaar dan je collega’s die alle pauzes doorwerken. Dus, neem een kop koffie of thee en ga eens even lekker zitten.

 

#9 Kletsen

Ik weet het … maar het is echt wetenschappelijk bewezen dat kletsen je meer productief maakt. Wanneer je op je werkt bent, hoeft het gesprek niet eens over het werk te gaan om meer werk gedaan te krijgen.

BONUS FEIT

Ik heb nog een laatste feit voor je. Hoewel het tegenstrijdig klinkt, heeft onderzoek uitgewezen dat wanneer je minder uren werkt op een dag, je meer voor elkaar krijgt. Dus ik zeg … weg met de 8-urige werkdag!

Met een lach op mijn gezicht heb ik deze wetenschappelijke feiten gelezen. Ik heb zelfs mijn katten een extra knuffel gegeven 🙂 (zie de eerste post in deze serie).

Hopelijk kun je wat van deze zaken doorvoeren en wat jeu toevoegen aan het productief zijn.

Esther Verdonk journaling enthusiast productivity specialist but also a working mom who knows not everything goes like planned

Mailinglijst

Wil je op de hoogte blijven? Geen zorgen, wij houden ook niet van spam. Je ontvangt maximaal eens per maand een berichtje van ons.

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL