3 Vragen Die Je Aan Het Denken Zetten En Mijn Antwoorden Erop

Posted: 05 mei 2018 by Esther

Je leert het meest door te vragen. Vooral als je vragen aan jezelf stelt. Het zet je aan het denken.

Want To Get To Know Yourself? Ask Questions! This Post Will Help You In A Fun Way. Want To Receive More Posts From Us, Subscribe ....That Would Be Awesome!Vandaag ben ik op een website terecht gekomen die me meteen boeide. Ik weet niet hoe ik op deze Thought Questions site ben beland, maar ik ben blij dat ik het heb gevonden.

De website wordt beheerd door Marc and Angel Hack Life en staat vol met vragen die je aan het denken zetten. Het is een maximale zelf reflectie site. Wanneer ik deze post schrijf (15-4-18), staan er 1364 vragen op. Weet je wat het mooie is? Er is geen goed of fout antwoord, dus iedereen kan ze gebruiken.

Ik heb 3 vragen uitgekozen die mij aan het denken zette en die ik online met je wil delen. Want eerlijk gezegd, er zitten behoorlijk persoonlijke vragen bij, waarvan ik niet wil dat de wereld mijn antwoord weet 🙂 Welke 3 vragen zou jij kiezen? Of wat zouden jouw antwoorden zijn op de door mij gekozen vragen?

Vraag 1:

Wanneer was de laatste keer dat je iemand hebt beoordeeld terwijl je deze niet eens echt kent?
Dat is van de week nog gebeurd. Ik zeg heel politiek correct dat je niet op het uiterlijk mag beoordelen en toch wanneer ik iemand zie die ik niet ken, schiet een flits door mijn hoofd met een opgemaakte gedachte over die persoon. Op het moment dat ik me dat realiseer, corrigeer ik mezelf, maar dat neemt niet weg dat de gedachte wel voorbij kwam.

Vraag 2:

Wanneer heb je voor het laatst gelachen dat je er buikpijn van kreeg?
My Sister And I Don't Need Much To Laugh Untill Our Tummy Hurts SisterloveMijn zus en ik kunnen om werkelijk helemaal niets compleet in een deuk liggen. Tranen van het lachen rollen over onze wangen. Een paar keer per jaar gaan we samen lekker ergens wat eten en zo ook vorig jaar. Wat er precies is gebeurd, kan ik me niet eens herinneren, maar ik herinner me wel de enorme lach partij met buikpijn en pijnlijke kaken van het lachen middenin het restaurant. De foto’s van onze door het lachen verfomfaaide gezicht hebben we nog.

 

Vraag 3:

Waarvan ben je blij dat je het achter je hebt gelaten?
Even relaties buiten beschouwing gelaten, is dat toch wel het afscheid van mijn carrière bij het Ministerie van Defensie. Na 25 jaar was het tijd om te vertrekken. Het leverde me helaas meer negatieve energie op dan positieve energie. Het inleveren van mijn tag was een verschrikkelijk moeilijk moment voor mij, maar het is een goede beslissing geweest.

Nu is deze post zo teruglees … is het behoorlijk persoonlijk geworden. Durf / wil jij wat persoonlijke antwoorden delen? Ik ben oprecht benieuwd!!

Mailinglijst

Meld je aan voor onze mailinglijst, dat zou tof zijn! Wij houden ook niet van spam, je ontvangt maximaal 1 berichtje per maand van ons.

Want to share? That would be great :-)

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.