De Start Van Mijn The100DayProject 2018

Posted: 13 april 2018 by Esther

Ik ben een The100DayProject gestart op Instagram

Via het account van @studio336 op Instagram, hoorde ik over het #The100DayProject.

The100DayProject, a free global art project. Benieuwd naar mijn project? Volg het op Instagram #BGM100days
Officiële site The100DayProject

2018 is het vijfde jaar dat dit project loopt. Het is gratis en er wordt wereldwijd deelgenomen. Officieel is het project op 3 april gestart, maar die datum heb ik gemist. Ondanks dat het project al 10 dagen aan de gang is, stap ik toch in deze creatieve trein. Het is té leuk om te laten schieten.

De leiders van dit project kun je volgen op Instagram. Elle Luna @elleluna en Lindsay Jean Thomson @lindsayjeanthomson. Meer informatie vind je ook op hun pagina.

Je kunt posten wat je wilt, als je het maar 100 dagen achter elkaar doet.

Mijn project zal bestaan uit dingen uit het dagelijks leven die me bezig houden -positief of negatief-, tekeningetjes, quotes, woord van de dag en meer. “Bee”, het karakter dat ik ergens begin 2018 ben gaan tekenen, zal in veel posts verschijnen.
Is dit project belangrijk? Nee 🙂 Het is gewoon ik die plezier heeft in het dagelijks creatief bezig zijn. Doe je ook mee? Gewoon starten en je werk posten met de hashtag #The100DayProject.

Mijn project kun je volgen op Instagram via #BGM100days.

Esther Verdonk journaling enthusiast productivity specialist but also a working mom who knows not everything goes like planned

Email lijst

Vind je het leuk om af en toe een bericht te ontvangen van Beautifulgreymouse? Schrijf je dan in voor de email lijst.

Want to share? That would be great :-)