Nederlands Bullet Journal Planner Blog Wie Is Beautifulgreymouse

Over

Nederlands Bullet Journal Planner Blog Wie Is Beautifulgreymouse

Heej, Tof Dat Je Er Bent!

Als eerste wil ik je bedanken dat je hier komt kijken!

Wie is het gezicht achter Beautifulgreymouse? Leuk dat je het vraagt 🙂 Ik ben Esther, de drijvende kracht achter Beautifulgreymouse. Ik woon in een dorp in Zuidwest-Nederland tegen Zeeland aan, samen met mijn man, twee prachtige dochters en 4 mysterieuze wezens …. katten. 

Ik blog in het Nederlands en Engels over planning,  bullet journaling, stickers, prints, technieken, freebies, goodies, productiviteit en nog veel meer. Daarnaast werk ik aan mijn eigen planner hoezen lijn. Daar ben ik super enthousiast over.

Ik ben in 2017 met Beautifulgreymouse gestart. Sinds mijn schooltijd heb ik een passie voor tekenen, knutselen, agenda’s, structureren en pennen! Vooral vulpennen 🙂

Nadat ik bij de landmacht heb gewerkt als militair, heb ik mijn bachelor in economie gehaald en heb ik 23 jaar gediend bij de luchtmacht. In mijn defensie carrière, werkte ik altijd met mijn hoofd, budgetteren, berekenen, project- en financieelmanagement. Wanneer ik wilde ontspannen, ging ik altijd ‘uit mijn hoofd’ en aan de slag met mijn handen, tekenen, knutselen, gewoon creatief bezig zijn. Beautifulgreymouse is mijn creatieve uitlaatklep en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik heb dromen en plannen voor de toekomst.

Lieve groet,

Esther Verdonk productivity specialist and template designer for journaling

♥ Vergeet niet mij te volgen op ♥

Kom erbij!

Meld je aan voor de Beautifulgreymouse inspiratie mail

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL