Over BGM

Getting grip on your daily tasks with easy to use templates. Productivity can be fun!

Hai, ik ben Esther Verdonk en ik ontwerp voor iedereen die met plezier productief wil zijn.

Je wilt grip krijgen op je dagen vol met afspraken en verplichtingen, maar wel met plezier. Je hebt makkelijk te gebruiken producten nodig die jouw creativiteit stimuleren elke keer als je ze gebruikt. Iets dat het voor elkaar krijgen van zaken ondersteunt, maar ook een vonkje creativiteit te weeg brengt. Een soort van ‘uitrusting’ die je helpt elke dag de dingen te doen die je wilt doen, altijd.

Dat is wanneer ik in beeld kom.

Ik ben getraind als een productiviteit specialist bij het Productive Environment Institute in Amerika. Als werkende moeder en ondernemer sinds 2010, denk ik voortdurend aan hoe ik productiviteit leuker kan maken. Geïnspireerd door de dagelijkse hobbels die het leven met zich meebrengt. Creativiteit draagt enorm bij aan jezelf goed voelen en in controle zijn, zodat je kunt groeien.

Of het nu een sjabloon is voor je planner / notebook of gewoon leuke, maar wel handige stickers. Ik weet zeker dat je hier of in mijn shop iets zult vinden dat jou helpt te groeien in je creatieve productiviteit en er plezier aan beleeft terwijl je het toepast.

Meer over Esther

Ik heb een Productive Environment Specialist diploma en een bachelor titel in economie.

Ik woon in een dorp in Noord-Brabant, waar ik met veel plezier met mijn gezin en 4 (!) katten leef 😉 Nadat ik in de financiële wereld heb gewerkt en moeder werd in 2003, keek ik ernaar uit om mijn eigen bedrijf te starten. Ik ben gestart met een klein bedrijf, samen met mijn zus in Scrapbooking en later heb ik een succesvolle praktijk als medisch pedicure opgezet. Als werkende moeder heb je het druk. Dermate druk dat een burn-out soms onvermijdelijk is. Daardoor werd mijn ervaring in het productiviteitsveld ineens een stuk belangrijker.

Sinds ik me kan herinneren, waren mijn moeder, zus en ik altijd aan het tekenen, knutselen of sieraden aan het maken. Het was onze manier om uit de malle molen van het dagelijkse drukke leven te ontsnappen.

Door mijn 25 jarige loopbaan bij Defensie, heb ik een grote interesse in helikopters. Ik weet het, dat hoor je niet vaak. Deze fantastische machines zijn een passie die mijn man en ik delen. Mijn favoriete helikopter is de Sea King. Ik heb er zelfs een Pinterest bord aan gewijd.

Vanaf de dag dat ik naar school ging, hou ik van vulpennen, agenda’s, planners, etuis en briefpapier. Elk jaar keek ik weer uit naar de ‘Schoolcampus’ van de V&D. Helaas is dat er niet meer. Zelfs toen ik al lang van school af was, ging ik er naar toe. Nu nog, moet ik altijd even bij de schrijfwarenafdeling van een winkel rondkijken. Heerlijk vind ik dat. Als je wilt zien wat me zoal bezig houdt, kijk dan eens op mijn Pinterest en Instagram. Leuk je daar te treffen!

Details

Elk sjabloon, stempel, sticker, etui of bedeltje is door mij gemaakt in mijn kantoor bij Beautifulgreymouse.

Ik zal er alles aan doen om een order binnen 24 uur (op werkdagen) te versturen. Mocht er een vertraging in de verzending zijn, dan wordt er direct contact opgenomen. Als je een speciaal verzoek hebt, stuur me een email, ik help je graag!

In Nederland betaal je geen verzendkosten. In België en Luxemburg zijn de verzendkosten € 10,- Zendingen aan andere landen dan hiervoor benoemd kosten € 15,- (afhankelijk van de koers, is dat ongeveer $18,-)

Wanneer je niet tevreden bent met het product, kun je dit binnen 30 dagen na de datum van aankoop terugsturen en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze mailinglijst.

Wat mensen zeggen over Beautifulgreymouse

“Het sjabloon voor de weekly spread bespaart een hoop tijd. Afhankelijk van mijn bui, pas ik ‘m aan met meer tekeningen zoals ik het wil. Dank je wel voor het extraatje dat erbij zat. En super hoe het was verpakt. Het leek wel een cadeautje.” – Mirjam

Esther Verdonk journaling enthusiast productivity specialist but also a working mom who knows not everything goes like planned

Mailinglijst

Schrijf je in voor onze mailinglijst. Dat zou tof zijn!